2012. március 14., szerda

Forgatókönyvíró hónap következik



Áprilisban kezdetét veszi a NaNoWriMo vezényletével a Script Frenzy, azaz április a forgatókönyvírásról szól a Wrimosok számára. A hónap során, ahogy már novemberben megszokhattuk, az írás szerelmesei kipróbálhatják magukat,hogy mire is képesek. Az írástudók a világ minden tájáról részt vesznek ezen az eseményen is, melynek keretében a feladatuk, hogy írjanak egy 100 oldalas forgatókönyvet. A scriptfrenzy.org találtok inspirációt, útmutatást és néhány egyéb információt.

Aki regisztrált felhasználója a NaNoWriMo-nak, az a saját adataival be tud lépni a scriptfrenzy.org honlapjára. Nem szükséges létrehozni külön fiókot.

Szóljatok a barátaitoknak, írótársaitoknak, hogy ha van kedve, akkor vegyen részt ő is ezen az eseményen. Ennek a hónapnak a jelszava: 30 nap alatt 100 oldal.

Ezután lehet ismét készülni a Novemberre! Novemberben ismét eljön a NaNoWriMo és kezdetét veszi az őrület. Ahogy az elmúlt években, idén is lesz Nemzetközi Regényíró Hónap, ahol ismét 30 nap alatt kell megírni egy minimum 50.000 szavas - igen szavas és nem karakteres - regényt. Tavaly részt vettem rajta, és fantasztikus volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése