2017. január 14., szombat

Tomber-hegy ostroma



Régen jelentkeztem már új írással, de most végre itt vagyok! Az elmúlt években nagyon sokat dolgoztam A halál tánca című kisregényemen, de mellette egyéb novellákat és történeteket is írtam. Ma már azon dolgozom, hogy kiadót találjak a kisregényemnek, amelynek a folytatása is már majdnem teljes egészében elkészült.

Most viszont szeretném bemutatni a Tomber-hegy ostroma című novellámat. A történet ugyanabban az időben játszódik, mint A halál tánca, de jóval délebbre. A 40 oldalas írásból az olvasók betekintést nyerhetnek az onorsi lovagok életébe, és megismerkedhetnek az ifjú herceggel, Bran'Daan Doonstarllal.

Ismertető: Az ifjú Bran'Daan Doonstarl herceg azt a feladatot kapja, hogy készítse fel Tomber-hegyet egy lehetséges ostromra. Egy seregnyi lovag élén megindul élete egyik legfontosabb küldetésének teljesítésére. Útjukat a várba a mostoha körülmények nehezítik, de arra senki sem volt felkészülve, ami ott várt rájuk. Az idő rohamosan telik, a lovagok elfáradtak és egy járvány is tizedeli őket, miközben egy rejtélyes alak jelenik meg a várban.



Ha ez nem lenne elég, akkor egy másik kisregény is elkészült már, amelyre csak a végső simítások várnak. Annak a kisregénynek az eseményei is bele fognak illeni a Radagas krónikák már megjelent részeibe.

Ezen túl pedig másik két novella is elkészülőben van, amelyek közül egyik párhuzamosan zajlik A halál tánca eseményeivel, de egy másik kenton, Baltur történetén át. A másik pedig a navgot kalózokat mutatja egy kalózvezéren, Brongon keresztül.

A halál tánca és Tomber-hegy ostroma ízelítői: ITT

Ha bármelyik is tetszik, akkor megköszönök egy LIKE-ot, hogy a kiadók is felfigyeljenek rá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése