2012. október 30., kedd

Idén is NaNoWriMo




November már itt van a sarkunkban, ami annyit jelent, hogy elérkezett az idei NaNoWriMo (National Novel Writing Month) is. Itt az ideje minden vállalkozó kedvű írónak meggyőződnie arról, hogy felkészült-e a novemberre. Mindenki ellenőrizze le, hogy kellőképpen felkészítette a családot, barátokat, szomszédokat, a postást és még a folyamatosan nyüzsgő háziállatot is, hogy ebben a hónapban nem szabad zavarni minket.

Ha ezek megvannak, akkor jelentkezzünk be a magyar régióba, hogy ott ismét találkozhassunk a régi ismerősökkel, vagy új vállalkozó kedvű emberekkel ismerkedjünk meg.

Ezután már nem maradt sok hátra addig a bizonyos napig, ami annyit jelent, hogy November 1-én elkezdjük írni a regényünket, amit remélhetőleg már gondosan kiterveltünk, felvázoltunk, de ha mégsem, akkor sincs semmi gond, mert az ihlet a jó társaságnak és a WW-nek, azaz szóháborúnak köszönhetően úgy is meg fog jönni. Ezután a novemberi jelmondatunk és a kedvenc számunk az 1667 lesz. Miért is? Mert minden egyes nap 1667 szót kell leírnunk, hogy a 30 nap elteltével elkészüljön a minimum 50.000 szóból álló regényünk. 

Szóval ismét előttünk a NaNoWriMo, aminek keretében egy írással teli hónap fog következni mindazok számára, akik szeretik a kihívásokat, a jó társaságot, akik ki szeretnék próbálni, milyen is határidőre írni, de azoknak is, akik nem szeretnének egyedül írni, mert bizony a jó társaság lendületet adhat a kreativitásnak. A hónap végére pedig meg is fog születni a piszkozatunk, amit azután már kedvünkre javítgathatunk és szépítgethetünk.

NaNoWriMo-ra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése